Kom in Beweging!

Kom in beweging en ervaar meer energie!

Deze mindful run® cursus levert jou meer ontspanning en minder stress op. Mindful Run is hardlopen  zonder prestatiedruk en leren binnen je eigen grenzen te blijven. Ademhalingstechnieken, yoga, meditatie en mindfulness in combinatie met bewegen in de buitenlucht geeft jou ongelofelijk veel rust en ruimte.

 Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het lopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress.

Wil jij (weer) starten met hardlopen? Weet je niet hoe goed te beginnen of misschien wil je na een blessure of ziekte opnieuw starten met een goede opbouw. Bewust bewegen en aandacht voor jouw ademhaling, zorgen ervoor dat jij moeiteloos in beweging komt. We zijn lekker buiten, je krijgt tips hoe makkelijker te bewegen, doen afwisselende oefeningen. Daar kan je na 5 weken ook echt zelf verder mee!

Heb jij moeite met ontspannen? Is je hoofd vaak vol? Wil je even tijd voor jezelf en ook nog werken aan je conditie?

Mindful Run geeft jou bewustwording van jouw houding, aandacht bij het lopen en laat je de kracht en energie van je lichaam voelen. Hierdoor kan je je hoofd leeg maken en genieten van het moment.

Na de cursus ervaar je meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam. Ademhalingsoefeningen en de juiste ademhaling gaan jou daarbij helpen. Maar ook het bewegen in de buitenlucht, meditatie en mindfulness oefeningen die helemaal bij jou aansluiten.

Wil je een betere hardloper worden? Dan is wellicht de cursus hardlopen met passie geschikter voor jou.

Tijdens de lessen van 1,5 uur wisselen we oefeningen af met hardlopen/wandelen over een afstand van ongeveer 1,5 tot max 4 km. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor de beginnende als gevorderde hardloper van alle conditieniveaus.

Inhoud cursus
De cursus bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur

Kosten
Als groepsles (maximaal 4 aanmeldingen) €95,-p.p.
– Individueel €375,-

Data groepslessen
Start: Zaterdag 12 december om 9.00 uur
Overige data: zaterdag 19 december, zaterdag 2 januari, zaterdag 9 januari, zaterdag 16 januari

Vertrekpunt: Lozedijk, Wanneperveen

Meld je aan

Kennismaken of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.