Kom in Beweging!

Meer energie!

Kom in beweging en ervaar meer energie! Dit is een mindful run/walk® cursus voor meer ontspanning en minder stress. Ook zeer geschikt bij burn-outklachten. Het doel van deze cursus is dat je o.a. beter leert ademhalen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende (hard)loper kan meedoen.

 Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het wandelen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het wandelen bent.

JessMassage | Massage Meppel

Na de cursus ervaar je meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam. Ademhalingsoefeningen en de juiste ademhaling gaan jou daarbij helpen. Maar ook het bewegen in de buitenlucht en meditatie en mindfulness oefeningen die helemaal bij jou aansluiten. Hierdoor zul je meer ontspanning en energie gaan ervaren.

Wil je een betere hardloper worden? Dan is wellicht de cursus hardlopen met passie geschikter voor jou.

Door spanning of steeds weer onrustig ademhalen kan je een snelle of hoge ademhaling ontwikkeld hebben. We gaan hier samen aan werken, zodat jij meer ontspanning en rust ervaart.

Inhoud cursus
De cursus bestaat uit 5 lessen van 1,5 uur

Kosten
Als groepsles (van 4-6 personen) €95,-p.p.
– Individueel €375,-

Data groepslessen
Start: Zaterdag 29 augustus om 9.00 uur

Meld je aan
JessMassage | Maak een afspraak voor een massage

Kennismaken of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.