Mindful run en walk cursus

Nu online en 1-op-1 afgestemd op de RIVM richtlijnen

Tijdens de cursus leer je bewust te worden van jouw ademhaling, houding en techniek. We gaan aan de slag met waardevolle thema’s als focus en loslaten met als resultaat: meer rust, ruimte en energie!

De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent.

Vanuit Mindful Run Nederland is, in afstemming met het RIVM, een aanbod gemaakt voor de periode dat we de reguliere groepsactiviteiten niet kunnen aanbieden. Je kunt bij mij een individuele of gezamenlijke 4-weekse Mindful Run en Mindful Walk online cursus volgen. Bij de individuele cursus is het ook mogelijk samen op pad te gaan.

Je kunt kiezen voor de volgende twee opties

1-op-1 cursus
Waarbij we samen op pad gaan. De trainingen duren 45 – 60 minuten per keer en kunnen per keer in overleg worden ingepland qua dag, tijd en locatie.

Een online cursus
Met mijn betrokken begeleiding op afstand. Wekelijks 1 les. We starten met een telefonische voorbespreking (+/- 20 min). Van maandag t/m donderdag (zie de startdata hieronder) is dit om 7.00u. In overleg een ander moment. Dit is de online instructie en je hoeft dan dus nog niet naar buiten, dat kan op een moment dat voor jou uitkomt.

Je ontvangt een mail met de oefenstof die we besproken hebben en gaat zelf aan de slag met de training (duur naar eigen invulling: 30 min tot ca. anderhalf uur). Vervolgens hebben we ’s avonds om 20.00u een telefonische nabespreking (+/- 20 min.). Maximaal 4 deelnemers per cursus.

Kosten

De kosten voor beide varianten zijn €145,- voor vier weken.
Én op het moment dat we weer in een groep op pad kunnen, kan je meedoen aan 1 gezamenlijke extra les.

Je kan contact met mij opnemen via e-mail jessica@jessmassage.nl of mij bellen of appen op mijn mobiele nummer: 06-44018542
Dan kan je ook laten weten op welk moment jij wil starten.

Startdata

Hieronder de verschillende startdata voor de online lessen. In overleg kunnen we naar een ander startmoment kijken.

4-weekse Mindful Walk of Run cursus online (Run en Walk kunnen op dezelfde momenten van start gaan). Startdata:
maandag 11 mei/ woensdag 13 mei/dinsdag 19 mei/ donderdag 21 mei
zaterdag 15 of zondag 16 mei (start om 9.00u. of 10.00u)
zaterdag of zondag 22 of 23 mei (start om 9.00u of 10.00u)

Neem contact op

Kennismaken of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.